Fysic Lichttherapielamp FW-400

Fysic
801323
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Fysic FW-400 lichttherapielamp voorkomt vermoeidheid en geeft nieuwe energie.

De Fysic FW-400 lichttherapielamp is een 10.000 lux LED lichttherapielamp. Het lichtspectrum van de FW-400 komt overeen met daglicht, uiteraard zonder UV-licht. Het licht van de Fysic FW-400 lichttherapielamp wordt door uw hersenen waargenomen alsof het een mooie zonnige zomerdag is, ook al is het donker en midden in de winter. Uw biologische klok wordt positief beïnvloed. Wanneer u de FW-400 dagelijks gebruikt, heeft dit positieve effecten op uw humeur. U heeft meer energie en uw slaappatroon wordt verbeterd en hersteld. Binnen twee weken zullen de eerste resultaten al merkbaar zijn.

Medisch gecertificeerd

U kunt deze energielamp met een gerust hart gebruiken. De FW-400 is medisch getest en gecertificeerd. Deze lichttherapielamp heeft veel praktische functionaliteiten.

Voorkomt vermoeidheid en geeft je nieuwe energie
Behandelt jetlag, vermoeidheid, herfst- en energiedips en winterdepressies, slecht humeur, burn-out
Natuurlijk wit licht geeft energie zoals helder daglicht
10.000 lux, dezelfde voordelen als gewoon daglicht
Herstelt je slaapritme
Geeft je een fitter gevoel
4 stappen timer voor de beste dosering
Medisch gecertificeerd
Lichtintensiteit instelbaar

Voor alledaags gebruik

Plaats de lichttherapielamp op ongeveer een armlengte afstand schuin voor u zodat het licht op uw ogen valt op. U hoeft niet direct in het licht te kijken, het licht moet wel de ogen raken. Uw ogen moeten tijdens de behandeling wel geopend blijven. Tijdens het gebruik van de FW-400 kunt u bovendien gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten zoals ontbijten, de krant lezen, computeren of bijvoorbeeld TV kijken. Contactlenzen of een bril kunt u normaal blijven dragen.

Makkelijk af te stemmen op persoonlijke situatie

De lichtintensiteit is instelbaar op 4 niveaus, daarnaast zorgt de handige timer voor de perfecte dosering. Bij het eerste gebruik van de FW-400 daglicht therapie is het aan te raden om te starten in de vroege ochtend om het herstel van het dag- en nachtritme te herstellen. Stem de lichtintensiteit af op je lichaam en zorg voor een optimale verzorging van uw lichaam.

Met de FW-400 kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit