Fysic FM-9710RD Senioren klaptelefoon

Fysic
801326
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De Fysic FM-9710RD Senioren klaptelefoon is een handzame mobiele telefoon. Hij is inklapbaar en erg praktisch om te vervoeren in een tas of broekzak. De rode Fysic FM-9710RD Senioren klaptelefoon heeft alle functionaliteiten die je van een telefoon mag verwachten. Maar ook niks meer dan dat. Handzaam en zeer eenvoudig te bedienen. Door de grote toetsen is de Senioren mobiele klaptelefoon FM-9710RD zeer gebruiksvriendelijk. Eenvoudig een telefoonnummer intoetsen of een sms-bericht typen zonder dat er per ongeluk een verkeerde toets wordt geraakt. De SOS-functie biedt de mogelijk om tot vijf noodnummers te bellen met één druk op de knop. De FM-9710RD is een zeer geschikte telefoon voor senioren gebruikers, waarvan bijvoorbeeld het zicht van de ogen minder wordt. Ook wanneer er behoefte is aan een noodknop in huis.

SOS-noodknop & Grote toetsen
De Fysic FM-9710RD is voorzien van een SOS-noodknop aan de achterkant van de gsm. Deze noodknop geeft u de mogelijkheid om 5 contactpersonen te koppelen. Wanneer de noodknop wordt ingedrukt wordt de eerste contactpersoon gebeld en ontvangt deze een SMS met een noodbericht. Wanneer de eerste contactpersoon de oproep niet aanneemt wordt automatisch de volgende contactpersoon gecontacteerd. Zo is er een zeer grote kans dat uw noodoproep altijd door iemand beantwoordt wordt.

De Fysic FM-9710RD heeft verder ook nog extra grote toetsen, cijfers en letters. Dit maakt het lezen van het gebruik van toetsenbord en het lezen van het heldere kleurendisplay een stuk gebruiksvriendelijker. Het menu van de telefoon is makkelijk navigeerbaar en dus uiterst geschikt voor senioren. Tussen de toetsen bevindt extra ruimte zodat er minder kans is dat u de verkeerde toets aanslaat. U kunt ook gebruikmaken van drie snelkeuzetoetsen. Bij het indrukken van een sneltoets belt u direct naar het telefoonnummer dat u hiervoor heeft ingesteld. Zo kunt u de meest gebruikte telefoonnummers, bijvoorbeeld een zoon/dochter of familielid, direct koppelen aan deze sneltoetsen en snel bereiken. Verder heeft de telefoon nog handige functies zoals een aganda en alarm. De telefoon is dus zeer handig voor bijvoorbeeld senioren die moeite hebben met de ingewikkelde technologie die tegenwoordig bij het telefoneren komt kijken of voor mensen die moeite hebben met lezen van kleine letters en cijfers.

Hoortoestel geschikt
De Fysic FM-9710RD is ook te gebruiken met hoortoestellen. Zo kunt u de telefoon ook bij eventuele slechthorigheid prettig blijven gebruiken.

De Fysic FM-9710RD wordt geleverd inclusief laadstation& Nederlandse- en Franstalige handleiding.

Eigenschappen Fysic FM-9710RD
SOS Noodknop
Grote toetsen
Grote cijfer- en letterweergave
Camera (1.3 megapixel)
Geschikt voor hoortoestellen
3 snelkeuzetoetsen
Inclusief laadstation
Ingebouwde zaklamp
Trilfunctie
Sim-lock vrij
Geheugenkaartaansluiting
Geschikt voor 2G
Micro USB adapter
Inklapbaar model
Eenvoudig extra groot menu

Technische specificaties
Dual band 900 / 1800Mhz
Spreektijd 4 uur / Stand-by 180 uur
Telefoonboek voor 250 geheugens
Bluetooth
SMS en radio functie
Handenvrij telefoneren
Instelbaar gespreks- en belvolume
Kleurenscherm 2.4" / 6,1 cm

Merk Fysic
Nummer FM-9710RD
Kleur Rood