NEO G rug brace met balein versteviging

Neo-G
635893
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

De NEO G Rug Support is speciaal ontwikkeld voor het voorkomen van blessures, voor ondersteuning en voor revalidatie. De NEO G Orthopedische ondersteuning beschikt over unieke compressietechnieken en biedt tevens continu warmtetherapie. De gebruiker kan d.m.v. het klittenband veilig en eenvoudig de optimale compressie bepalen, zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.

 

De NEO G Rug Support met Baleinversteviging beschikt over 4 baleinen die de brace verstevigen. Tevens wordt een extra elastische band meegeleverd. Deze kan op de brace bevestigd worden voor extra compressie en rug ondersteuning aan beide kanten. Vermindert ongewenste draaiende bewegingen. De NEO G Rug Support is zeer geschikt voor mensen die voor hun beroep of sport vaak moeten tillen. Daarnaast biedt de Rug Support steun voor een geblesseerde of zwakke rug of bij artritis.

 

De NEO G Rug Support met Baleinversteviging kan onder alle omstandigheden worden gedragen: tijdens revalidatie, werk en sport. De NEO G braces zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met orthopedische klachten en voor sporters. De orthopedische ondersteuning voldoet aan alle kwaliteitseisen en is van topkwaliteit. Geschikt voor een omtrek tot 132 cm. Meet de tailleomtrek voor de maximale maat.

 

·         CE en ISO 134852003 geregistreerd

·         Unieke variabele compressietechnieken

·         Continu warmtetherapie

·         Duurzaam klittenband

·         Super slim profile

·         Altijd de gewenste ondersteuning op maat

·         Rubber- en latexvrij

·         Wasbaar op 30 °C

Algemene kenmerken

Artikelnummer

635893

Omschrijving

NEO G Rug Support met Baleinversteviging

Fabrikaat

NEO G

Artikelcode leverancier

PR79062

EAN nummer

8692195891017

Minimale afname

1

 

Klasse

Orthoptische ondersteuning

Serie

NEO G