Infraroodlamp FW-300

Fysic
801281
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Infraroodlamp voor soepele spieren en gewrichten

 

Met infrarood licht warmt uw huid op een evenwichtige en egale manier op, wat heel aangenaam aanvoelt. Afhankelijk van het IR-type dat u instelt dringt de warmte dieper of minder diep in de huid door. Deze infraroodlamp heeft IR-type A + B, wat heel beknopt het volgende inhoudt: de warmte van IR-type A dringt het verst door in uw huid, tot ongeveer 4 millimeter. IR-type B is oppervlakkiger en komt maar ongeveer 2 millimeter diep. Deze beide soorten licht houden elkaar in balans en zorgen voor het heilzame en therapeutische effect waar infraroodlampen bekend om staan.

 

Het heerlijke effect van uw infraroodlamp

 

Wanneer u een infraroodlamp gebruikt wordt uw lichaam verwarmd, uw bloedsomloop bevorderd en gaat uw hartslag omhoog. Dit stimuleert de stofwisseling waardoor uw lichaam afvalstoffen sneller gaat afvoeren en uw spieren soepeler worden. Datzelfde geldt voor gewrichten en zo kunt u bijvoorbeeld een bepaald deel van uw lichaam – een probleemgebied – gericht behandelen. Een aantal van de belangrijkste specificaties van onze infraroodlamp:

 

·         Uw spieren en gewrichten worden soepeler dankzij verbeterde doorbloeding, het sneller aan- en afvoeren van bouwstoffen en de verbeterde opname van zuurstof.

·         Als u thuis revalideert kan de infraroodlamp helpen bij het herstellen van (en voorbereiden op) een bepaalde training of oefening.

·         Infrarood licht bevordert het lichaamseigen herstel tot diep in de spieren.

·         De lamp verspreidt een therapeutisch infrarood licht.

 

Infraroodlamp met maximale gebruiksduur en gebruiksgemak

 

Om het maximale effect van infrarood licht te bereiken hoeft u de lamp maar korte tijd te gebruiken. Een kwartier is de maximale tijdsduur. Deze lamp is voorzien van een timer die u op de gewenste gebruiksduur kunt instellen en aangeeft wanneer die tijd voorbij is. De lamp heeft ook een handig handvat en een kantelmechanisme, waarmee u het licht op de juiste plek kunt richten.

Algemene kenmerken

Artikelnummer

801320

Omschrijving

Infraroodlamp FW-300

Fabrikaat

Fysic

Artikelcode leverancier

FW-300

EAN nummer

8712412675326

Minimale afname

1

 

Klasse

Infrarood therapie

Stroomverbruik

300W

Stralingssterkte

max. 200W/m²

IR-type

A+B

Met kantelmechanisme

Ja