Senioren Mobiele Telefoon FM-7800

Fysic
801272
  Levertijd:1-2 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Voor senioren: mobiele telefoon FM-7800 met grote toetsen

Wat verwacht u van een mobiele telefoon? Veel mensen hebben genoeg aan een drietal essentiële functionaliteiten: bellen, sms-berichten sturen en spontane momenten vastleggen met de camera. Dan is dit de ideale telefoon. Natuurlijk kan het toestel wel meer dan alleen bellen, berichten uitwisselen en fotograferen; ook in geval van nood helpt deze telefoon u om snel een vriend, familielid of buur te bereiken. En u kunt het toestel gebruiken als wekker, radio en agenda. Maar in de basis is deze telefoon gemaakt om u gebruiksgemak en comfort te bieden en om een beperkt aantal taken heel erg goed uit te voeren. Het is een toestel uit ons Comfort-assortiment: de senioren mobiele telefoons waar goed over is nagedacht.

Waarom kiest u een van de ‘senioren mobiele telefoons’?

Dit Comfort-toestel is slank en lichtgewicht, waardoor het fijn in de hand ligt. Het grote kleurendisplay geeft alle informatie duidelijk weer, zodat u cijfers en letters gemakkelijk kunt aflezen. En het toestel is geschikt in combinatie met hoortoestellen, waardoor u geen onaangenaam blikkerig of scherp geluid hoeft te verdragen. U stelt de telefoon en uw hoortoestel gewoon optimaal op elkaar af. Een aantal andere aspecten die onze klanten belangrijk vinden:

 • De camerafunctie, om op elk moment mooie foto’s te kunnen maken. U kunt het geheugen van de telefoon uitbreiden met een micro SD-kaart tot 32 GB.
 • De grote toetsen, zodat u gemakkelijk cijfers en letters kunt kiezen zonder per ongeluk de verkeerde toets in te drukken.
 • De Bluetooth verbinding, zodat u contact kunt maken met andere apparaten en bijvoorbeeld in de auto kunt bellen via een carkit.
 • De eenvoudige, logische bediening, zodat u optimaal van de telefoon kunt profiteren en dagelijks het gebruiksgemak ervaart.
 • De alarmfunctie, waarmee u in geval van nood vijf nummers kunt kiezen met één druk op de knop.
 • Simlockvrije senioren-mobiele-telefoons

Zoals al onze toestellen is ook deze Comfort-telefoon simlockvrij. U kunt dus zelf bepalen bij welke provider u een abonnement wilt afsluiten. En koopt u liever los beltegoed in plaats van een abonnement met vaste maandelijkse kosten? Ook dat kan met een simlockvrije telefoon! Daarom kiezen veel senioren mobiele telefoons die even gemakkelijk als veelzijdig zijn! Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Kenmerken

Vereenvoudigde bediening

Duidelijk en groot kleurendisplay

Extra grote toetsen

Alarmtoets: tot 5 noodnummers bellen met 1 druk op de knop

Geschikt voor hoortoestellen

Handenvrij telefoneren

Instelbaar bel- en gespreksvolume

Beltonen instelbaar

300 Telefoonboekgeheugens

Trilfunctie

SMS functie

Bluetooth

Headset aansluiting (3,5mm)

Camera functie (0.3M pixels)

Uitbreidbaar geheugen tot max. 32 GB via Micro-SD kaart (excl.)

Zaklamp

Werkt op alle aanbieders (SIM-lock vrij)

Spreektijd 4 uur / Standby 200 uur

Inclusief handig oplaadstation