Senioren DECT telefoon twin met beantwoorder FX-5525

Fysic
801257
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

DECT ouderen telefoon met antwoordapparaat

 

Deze ouderen telefoon met antwoordapparaat heeft veel praktische functionaliteiten. Stel dat u of een huisgenoot wat minder goed zicht of gehoor heeft, dan biedt dit toestel allerlei gebruiksgemak:

 

Knipperende verlichting bij een inkomend gesprek. een extra luid gespreksvolume en extra luide beltoon (dus als de telefoon overgaat). Instelbaar op het volume naar wens.

Een extra groot display om duidelijk te zien wie u belt.

Extra grote toetsen, voorzien van verlichting en duidelijk leesbare cijferaanduiding.

 

En mist u toch een gesprek tijdens uw afwezigheid? Dan biedt het antwoordapparaat uitkomst. Elke beller kan een bericht achterlaten.

 

Laten we ook de voordelen die standaard bij een DECT-telefoon horen niet vergeten: geen ruis of andere storingen op de lijn, een hogere spraakkwaliteit en uitstekend beveiligd tegen afluisteren. Dat is voor particulier gebruik al prettig, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Want zoals u verderop kunt lezen biedt dit toestel ook allerlei opties voor telefonie op kantoor.

 

Zeer veelzijdige ouderen telefoon met antwoordapparaat

 

Stelt u méér eisen aan uw ideale telefoontoestel dan alleen visuele- en gehoorondersteuning? Ook dan kunt u prima uit de voeten met deze veelzijdige ouderen telefoon met antwoordapparaat:

 

Het telefoonboek heeft een geheugen voor 50 nummers, dus u kunt iedereen waar u regelmatig contact mee heeft gemakkelijk bellen.

De laatste tien nummers waarvan u een oproep heeft ontvangen kunt u met één druk op de knop terugbellen.

 

·         U kunt handsfree telefoneren.

·         Het toestel heeft nummerherkenning, dus u kunt zien wie u belt.

·         In het display staat bovendien welke datum het is, hoe laat het is, wat het niveau van de batterij is en (na het beëindigen van een gesprek) hoe lang u heeft gebeld. En bent u de handset een keer kwijt? Gebruik dan de pagetoets op het basisstation!

 

Ook geschikt voor kantoor, deze ouderen telefoon met antwoordapparaat

 

Dankzij een aantal slimme functionaliteiten is deze telefoon ook ideaal voor op het werk. Hij is GAP-compatible, dus u kunt uitbreiden tot maximaal vier handsets. U kunt een conferentiegesprek voeren, intern doorverbinden en intern bellen zonder gesprekskosten. De berichten die u ontvangt via het antwoordapparaat kunt u op afstand beluisteren, zodat u altijd goed op de hoogte bent van wat er op het werk gebeurt. Kortom: met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Algemene kenmerken

Artikelnummer

801257

Omschrijving

DECT telefoon twin met beantwoorder

Fabrikaat

Fysic

Artikelcode leverancier

FX-5525

EAN nummer

8712412574360

Minimale afname

1

 

Klasse

DECT draadloos

Uitvoering

DECT telefoon twin

Met beantwoorder

Ja