Draadloze plug-in deurbel met halo-licht en drukknop wit DC311NP2

Honeywell
2505004
  Levertijd:1-2 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

De Honeywell DC311NP2 plug-in deurbel is eenvoudig, betrouwbaar, werkt probleemloos en heeft nooit nieuwe batterijen nodig. Ze is vooraf gelinkt en klaar voor gebruik, heeft een betrouwbare draadloze verbinding en een prachtig geluid. U mist geen enkele bezoeker meer.

 • Hoorbaar bereik (volume) 60m (80dB)
 • Alarmtijd (minuten) 2 (Interne sirenestand )
 • 4 Beltonen
 • Ingebouwde sirene
 • Visuele waarschuwingen via Ledlampje
 • Stroomvoorziening Netvoeding : 100-240V 50-60Hz 300mA

Mis geen enkele bezoeker of levering - Neem uw draagbare deurbel overal rond uw huis en tuin mee. De Honeywell ActivLink™ technologie biedt een draadloos bereik van maximaal 150 meter. Het maximale volume van 80 dB kan men tot op 60 meter afstand horen.

 

Revolutionair ontwerp

De deurbellen zijn compact en hebben een prachtige harmonieuze vormgeving, afgestemd op uw woning, met een kleurenpalet van wit en grijs.

Gemoedsrust

Gemoedsrust voor de bezoeker dankzij het LED-indicatielampje op de drukknop en gemoedsrust voor u, dankzij de geheime klopfunctie met een andere beltoon zodat u weet of het een familielid of vriend is die aan de deur staat. Met de onderlinge koppeling van Honeywell ActivLink™ kunt u uw deurbel met Honeywell alarmsystemen en hun accessoires linken. Het biedt u volledige gemoedsrust en de mogelijkheid uw systeem voor woningbeveiliging aan te passen aan uw wensen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Honeywell ActivLink™, maakt gebruik van de frequentie van 868 MHz en is ons innovatieve draadloze protocol dat een groter bereik, langere levensduur van de batterijen (tot 2 jaar) en een verhoogde stabiliteit van de verbinding biedt. Productkwaliteit met 2 jaar garantie.

Compact formaat met een rijk geluid

Alle Honeywell deurbellen hebben een digitaal versterkte kristalheldere klank. Het geluid is goed te horen zowel binnenshuis als in de tuin. Ze zijn toonaangevend in geluidskwaliteit en hun omvang is verrassend klein.

Eenvoudig te installeren

Alle Honeywell deurbellen zijn vooraf gelinkt en klaar voor gebruik. Optionele installatie zonder schroeven en een gemakkelijk te openen batterijcompartiment zorgen ervoor dat u in enkele minuten alles kunt instellen. Bovendien krijgt u op alle producten 2 jaar garantie.

Algemene kenmerken

Artikelnummer

2505004

Omschrijving

Draadloze plug-in deurbel met halo-licht en drukknop

Fabrikaat

Friedland Honeywell

Artikelcode leverancier

DC311NP2

EAN nummer

5004100965356

Korting codefri001

 

Minimale afname

1

 

 Klasse

Gong

Materiaal behuizing

Kunststof

Visuele waarschuwing

Nee

Draadloos

Nee

Type stroom

DC

Ingebouwde batterij

Nee

Breedte in module-eenheden

0

Kleur behuizing

Overig

Geluidssterkte

80 dB

Nom. spanning

6 V

Beschermingsgraad (IP)

IP3X

Stroomverbruik

0.1 A

Modulaire uitvoering

Nee

Montagewijze

Overig