Wekker met dwaaldetectie FC-38

Fysic
801143
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

FC-38 dwaaldetectie voorkomt nachtelijk dwalen

Nachtelijk dwalen op hogere leeftijd komt veel voor. Ouderen kunnen last krijgen van een verstoorde biologische klok, vaak als gevolg van dementie, waardoor ze ‘s nachts opstaan en door het huis gaan dwalen. Met alle mogelijke risico’s en gevolgen van dien.

De FC-38 alarmklok met dwaaldetectie zorgt ervoor dat nachtelijk dwalen snel en doeltreffend wordt opgemerkt. Dat vergroot het gevoel van veiligheid, rust en vertrouwen voor zowel verzorgde als verzorgende, binnen de vrijheid en zelfstandigheid van uw eigen woonomgeving.

Dwaaldetectie in twee delen

De FC-38 bestaat uit twee delen. Een dwaalsensor: een stekker met een detector en lampje die u in een stopcontact steekt. Dat kan in uw slaapkamer zijn maar ook een ruimte elders in uw huis. Het andere onderdeel is een wekker die u naast uw bed zet.

In het geval van nachtelijk dwalen werkt de dwaaldetectie als volgt:

  • De dwaalsensor schakelt het oriëntatielampje in zodra de detector een beweging waarneemt.
  • De dwaalsensor stuurt een alarmsignaal naar de ontvanger.
  • De wekker waarschuwt met geluidsignalen dat de bewegingsdetector een beweging heeft waargenomen; als u een vaste slaper bent kunt u ook voor lichtsignalen kiezen.
  • Het bereik van de dwaalsensor is groot. Hij kan tot een afstand van 50 meter van de alarmklok worden geïnstalleerd. Dat geeft u dus veel vrijheid om te bepalen wanneer u in het geval van nachtelijk dwalen wil worden gewaarschuwd.

Ook gewoon een goede wekker met alarmklok

Natuurlijk is het voornaamste kenmerk van de FC-38 zijn dwaaldetectie. Maar het is ook gewoon een goede elektronische wekker met alarmklok waar u veel plezier van beleeft. Het heldere scherm heeft een uitstekende weergave van tijd en datum. De alarmklok van de wekker kan worden ingeschakeld op elk gewenst tijdstip en wekt u met geluidssignalen, lichtsignalen of beide. Uiteraard is de wekker voorzien van een snooze-functie voor als u zich ‘s ochtends graag nog eens omdraait.

Technische kenmerken

Artikelnummer

801179

Omschrijving

Fysic wekker + dwaalsensor fc-38

Fabrikaat

Fysic

Artikelcode leverancier

FC-38

EAN nummer

8712412571895

Korting code

BRE001

Minimale afname

1

 

Klasse

Wekker

Soort uurwerk

Digitaal

Materiaal kast

Kunststof

Kleur

Wit

Aanduiding

LCD display 24 uur

Weergave

Tijd/datum

Weksignaalonderbreking

Handmatig

Twee wektijden

Nee

Projectie

Nee

Radiogestuurde tijdinstelling

Nee

Spraakherkenning

Nee

Type indicatie

Digitaal

Beschermkap

Nee

Opmerking

Met dwaalsensor, detectiebereik 4 m