Fysic FM-7500 Comfort GSM

Fysic
801134
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deze Fysic FM-7500 Comfort GSM doet zijn naam eer aan. Op Kieskeurig.nl is men zeer over dit toestel te spreken en krijgt het een zeer goede beoordeling. Een mobiele telefoon moet gemakkelijk zijn in gebruik.. Dat komt onder andere door de grote toetsen, die het toestel gebruiksvriendelijk maken. U kunt heel gemakkelijk een telefoonnummer intoetsen of een sms-bericht typen, zonder dat u per ongeluk een verkeerde toets raakt die er vlak naast zit. Ook de eenvoud van deze Fysic FM-7500 Comfort GSM is een verademing. U heeft alle functionaliteiten die u van een telecommunicatieproduct mag verwachten, maar ook niks meer dan dat. Handzaam, eenvoudig te bedienen en gesproken bediening; dat is deze telefoon in een notendop.
Dit is de mobiel voor senioren die u zoekt

Zoals alle mobiele telefoontoestellen van Fysic, is ook deze simlockvrij. U bepaalt dus zelf bij welke aanbieder u een abonnement afsluit. En gebruikt u liever beltegoed? Dan kan dat natuurlijk ook. Bovendien is deze telefoon:

  • Heel eenvoudig en intuïtief in gebruik, ook als u nog niet bekend bent met mobiele telefoons.
  • Zeer goed beoordeeld op Kieskeurig.nl, een toonaangevende website voor het vergelijken van producten op het gebied van prijs en kwaliteit.
  • Voorzien van een helder en overzichtelijk display, met extra grote weergave van letters en cijfers.
  • Van uitstekende kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs/kwaliteitverhouding is een van de pijlers van onze bedrijfsfilosofie.
  • Voorzien van een alarmfunctie, waarmee u met één druk op de knop belt naar een vriend, buur of familielid. U kunt vijf noodnummers programmeren en als u een van deze nummer kiest, wordt er ook automatisch een sms-bericht gestuurd.

Dit is kortom, de ideale mobiel voor senioren. En dan hebben we nog niet eens alle specificaties besproken. Zoals de mogelijkheid om handenvrij te telefoneren, het instelbare gespreksvolume en het telefoonboek voor 100 nummers. Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Kenmerken

Vereenvoudigde bediening

Duidelijk en groot contrasterend kleurendisplay

Alarmtoets: tot 5 noodnummers bellen met 1 druk op de knop

Extra grote letter / cijferweergave

Extra grote toetsen

Optimale audio weergave

Handenvrij telefoneren

Ingebouwde zaklamp

2 direct snelkiestoetsen

SMS functie

Radio functie

Instelbaar gespreksvolume

Telefoonboek voor 100 geheugens

Toetsenbordblokkering

Inclusief handig oplaadstation

Werkt op alle aanbieders (SIM-Lock vrij)

Dual band 900 / 1800Mhz

Spreektijd 4 uur / Standby 360 uur

Inclusief extra duidelijke handleiding