Rollator Quadri Light

Vermeiren
637249
    Levertijd:Voorraad 1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

De Lichtgewicht rollator Quadri Light is een zeer complete rollator. Hij standaard voorzien van een rugband, stokhouder en draagnetje die met 5 kg mag worden belast. Deze aluminium rollator is standaard voorzien van handremmen met een parkeerrem functie. De handvatten zijn doormiddel van een drukknop in hoogte verstelbaar van 81 tot 93 cm.

De lichtgewicht Quadri Light design rollator is uniek door zijn dubbele vouwsysteem en daardoor zeer compact te vervoeren. Met een eenvoudige handbeweging vouwt u de rollator in de breedte samen. Wanneer deze is opgevouwen kan de rollator nog verder worden verkleind zodat u deze in een transporttas (optioneel verkrijgbaar) mee op reis kunt nemen. Door de aluminium bouw van de rollator weegt deze ook slechts 7,3 kg. Op de rollator kunt u ook zitten en met de standaard rugband is dit ook erg comfortabel.

Opties

Voor de Quadri Light is er een transsporttas verkrijgbaar. De transporttas kan worden gehangen aan de plek waar standaard het draagnetje zit. De transporttas kunt u aan de onderzijde open ritsen en langer maken, zodat de Quadri light dubbel gevouwen hierin past. Ideaal voor transsport zoals bij vakantie, busreizen etc.

Kenmerken

Artikelnummer

637249

Omschrijving

Quadri light rollator

Fabrikaat

Vermeiren

Artikelcode leverancier

8002320

Minimale afname

1

 

Groep

Mobiliteit

Klasse

Rollator

Serie

Quadri

Lente

70 cm

Breedte

65 cm

Hoogte

81 – 93 cm verstelbaar

Zitbreedte

51 cm

Zitdiepte

20 cm

Zithoogte

61 cm

Gevouwen

29 cm (enkel gevouwen)

Compacte opgevouwen

LxBxH: 73x38x29 cm (dubbel gevouwen)

Gebruikersgewicht

130 kg

Gewicht

7,3 kg

Kleur

Zilver-grijs

Draagnetje

5 kg belastbaar

Stokhouder

Ja (links of rechts te plaatsen)

Rugband

Ja