Veilig en gemakkelijk betalen

 

1. iDEAL

iDeal is de meest populaire betaalmethode via het internet. Gemakkelijk en snel betaalt u direct uw aankoop. U betaalt het aankoopbedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij ontvangen een bericht van uw bank dat u heeft betaald. U kunt met iDeal betalen als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 

 

2. Bancontact

Wanneer klanten ervoor kiezen om via Bancontact te betalen, worden ze doorgestuurd naar hun eigen vertrouwde Bancontact-omgeving. Hier kunnen ze ervoor kiezen om te betalen door hun kaartgegevens in te vullen, of per app. dan kiezen ze voor welke gekoppelde kaarten ze willen betalen, ze voeren hun pin in en geven autoriseren de betaling. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd. Dit stelt de webshop in staat de bestelling meteen te verwerken.

 

 

3.  Belfius

Wanneer klanten ervoor kiezen om te betalen met de betaalmethode Belfius Pay Button, kunnen ze betalen via de smartphone app of via de online banking omgeving Belfius Direct Net. Als de app is gekozen, scannen de klanten een QR-code en machtigen de betaling via de app, waar de betalingsgegevens al ingevuld zijn. Bij gebruik van Belfius Direct Net gebruiken klanten hun kaartlezer om de betaling te bevestigen. Wanneer de betaling is gedaan, kan de webshop de bestelling onmiddellijk verwerken, omdat de betaling gegarandeerd is.

 

 

4. Creditcard

Bij ons zijn creditcards van onder andere Visa en Mastercard meer dan welkom. De betaling met uw creditcard verloopt veilig via een beveiligde SSL-server. Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben en deze kloppen, kunnen we uw bestelling verwerken. Voor het betalen met een creditcard rekenen wij geen extra kosten en is dus geheel kosteloos.

 

 

5. KBC/CBC

Wanneer klanten ervoor kiezen om te betalen met de KBC / CBC Payment Button, selecteren ze eerst KBC of CBC. Klanten worden dan doorgestuurd naar hun eigen vertrouwde online bankomgeving waar de betalingsgegevens al ingevuld zijn. De klant kan kiezen tussen de machtiging van de betaling, ofwel door gebruik te maken van een kaartlezer of door de betaling naar de smartphone-app te sturen door een QR-code te scannen . Eenmaal geautoriseerd, is de betaling gegarandeerd.

 

 

6. Overboeking of Bankoverschrijving vooraf

Een overboeking (SEPA Credit Transfer) houdt in dat u het aankoopbedrag via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Het voordeel is dat u vertrouwd in uw eigen betaalomgeving de overschrijving in orde kunt maken.

Let op: Wij kunnen de order pas verwerken zodra wij uw bankoverschrijving hebben ontvangen.

 

 

 

 

7. SOFORT Banking

Wanneer klanten ervoor kiezen om via SOFORT Banking te betalen, worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiezen ze hun land en bank. Ze loggen in met hun eigen online banking credentials en worden hun accounts getoond. Klanten selecteren dan wel welk account zij de betaling willen overmaken. Tenslotte is de betaling geautoriseerd en klanten worden teruggestuurd naar de webwinkel. De verkoper krijgt dan onmiddellijk een bevestiging van de betaling.

 

 

8. Contante betaling bij afhalen

Gemakkelijke contant betalen bij het afhalen van de bestelde producten. Deze betaalmethode is mogelijk bij online en telefonische bestellingen. U dient tijdens het bestellen duidelijk aan te geven dat u contant bij afhalen wenst te betalen.

 

 

9.Betaling per factuur (achteraf)

Gemakkelijke achteraf betalen, deze betaalmethode is alleen mogelijk bij telefonische bestellingen. U ontvangt per post of Email een factuur die u binnen het gestelde termijn van 14 dagen dient te betalen. U kunt via een overboeking bij uw bank het factuurbedrag overmaken onder vermelding van het betalingskenmerk.

 

 

10. PayPal

Voor klanten is PayPal een veilige en gemakkelijke manier om online te betalen en het heeft een hoog vertrouwen niveau omdat ze geen persoonlijke of financiële gegevens moeten delen met een winkel of site. PayPal biedt zowel koper als verkoper bescherming. Klanten kunnen het volledige bedrag van hun aankoop terugbetalen als ze geen item ontvangen of een item ontvangen dat niet past bij de beschrijving. Verkopers zijn beschermd tegen het ontvangen van onbevoegde betalingen en onbetaalde claims van niet ontvangen producten.

  Onze vermelding op http://www.keurmerk.info