Voel u veilig in uw eigen woning.

Doe de veiligheidscheck voor uw woning

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Elke 6 minuten wordt een oudere behandeld op de spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis als gevolg van een val. Het letsel als gevolg van een valongeval, bijvoorbeeld hoofdletsel of een gebroken heup kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van het leven en de mate van zelfstandig leven na het ongeval.

Daarnaast groeit het aantal ouderen dat slachtoffer wordt van een woninginbraak. Een inbraak levert niet alleen materiële schade op, maar leidt ook vaak tot een onveilig gevoel als een onbekende in uw huis is geweest. Ook de babbeltruc, welke meestal wordt toegepast bij ouderen, is een steeds meer voorkomende manier waarbij mensen zich naar binnen willen praten om er met uw waardevolle spullen vandoor te gaan.

AG Wooncomfort biedt een veiligheidscheck aan van de woning om de risico’s in kaart te brengen. Bij deze veiligheidscheck, wordt gekeken naar valgevaar, brandgevaar en inbraakgevoeligheid van de woning, welke worden verwerkt in een rapport. Dit rapport waarbij bovengenoemde risico's in de woning duidelijk worden beschreven, biedt tevens oplossingen en tips om deze risico's te verkleinen. Vaak kan door relatief kleine ingrepen heel veel leed worden voorkomen.

Klik voor meer informatie