Strength Tape

StrengthTape als u regelmatig wilt bewegen maar heeft u last van lichamelijke klachten? Dan zou StrengthTape een oplossing kunnen zijn. StrengthTape kunt u gebruiken om uw gewrichten te ondersteunen of pijn te verlichten. StrengthTape is gemaakt van ademend katoen en Spandex. StrengthTape is 30% kleveriger en strekt 10% meer uit dan andere merken van kinesiologietape. Het is niet gemaakt van natuurlijk rubberlatex.

StrengthTape 5 mtr gesneden

StrengthTape rol - 35 meter

Strength Tape Mini Kit Schouder

Strength Tape Mini Kit elleboog en pols

Strength Tape Mini Kit Rug en Nek

Strength Tape Mini Kit Enkel en Voet

Strength Tape Mini Kit Spieren

StrengthTape Mini Kit Knie

StrengthTape ondersteunt en stabiliseert spieren, gewrichten en pezen. Zonder de bewegingsbeperkingen zoals bij een traditionele brace. StrengthTape zorgt voor directe druk- en pijnvermindering, verbeterde bloedcirculatie en bevordering van de lymfeafvoer. StrengthTape is 100% waterbestendig, doorademend, extra elastisch en heeft uitstekende plak- en kleefkracht.

De StrengthTape is voorzien van Ion Health Technology: 7 mineralen in de tape die meer dan 1000 negatieve ionen genereren. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat negatieve ionen de toevoer van zuurstof naar de hersenen verhogen. Hierdoor neemt de vermoeidheid af en neemt het mentale energieniveau toe.

StrengthTape kan maar liefst 5 tot 7 dagen op de huid zitten, irriteert niet en laat geen lijmresten achter. De StrengthTape is tevens verkrijgbaar in pre-cut mini kits: voorgesneden voor een bepaald gedeelte van het lichaam. StrengthTape is eenvoudig aan te brengen en de rollen zijn voorzien van zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzingeen