Bad- en Douchematten

U wilt zelfstandig wil blijven wonen? dan is het verstandig om de badkamer een beetje aan te passen. Hier loopt u namelijk het risico om uit te glijden en dat kan nare gevolgen hebben. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u uw badkamer veilig kan blijven gebruiken. De speciale badmatten in ons assortiment glijden niet weg wanneer u erop gaat staan. U heeft keuze uit meerdere varianten.

Antisip Douchemat

Antislip badmat 75 x 35 cm

Badmat 74 x 34 cm

Douchemat 53 x 53 cm

Antislip rondjes badkamer

Antislip strips badkamer

Antislip badmat klein

StayPut douchemat

StayPut antislip badmat

Keuze uit diverse badmatten

Een badkamer is een van de meest onveilige plekken in een huis. Badkamers worden nat en glibberig waardoor u meer kans heeft om uit te glijden en te vallen. Dit kan leiden tot nare ongelukken die u liever wilt voorkomen. Door gebruik te maken van een badmat met antislip kunt u veilig onder de douche gaan staan of in bad gaan zitten. Tevens kan de mat op de vloer van de badkamer worden gelegd als deze nat wordt. De antislip zorgt ervoor dat de mat niet wegglijdt als u erop gaat staan en de structuur geeft u meer grip. Zo kunt u met een vertrouwd en veilig gevoel gebruik blijven maken van uw badkamer. Dit helpt ook mee als u zelfstandig wil blijven wonen.

Bij AG Wooncomfort heeft u keuze uit meerdere badmatten die uw badkamer veiliger maken. Wij bieden u enkel bad- en douchematten die beschikken over antislip. Deze varianten zijn voorzien van zuignappen waardoor ze niet weg kunnen glijden. De gaatjes in de matten zorgen ervoor dat het water weg kan lopen. De antislip matten zijn verkrijgbaar in meerdere vormen en afmetingen. Zo kunt u een passende mat voor het bad of de douche vinden.

U kunt ook kiezen voor een rubberen mat met een geribbelde structuur. De ribbeltjes zorgen voor een zeer goede grip en door de zuignappen blijft de mat op zijn plaats liggen.

Wilt u een douchemat of badmat kopen maar kunt u geen geschikte maat vinden? Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van antislip rondjes of antislip strips. Elke rol bevat een hoog aantal rondjes of strips waardoor u eenvoudig de bodem van het bad, de vloer van de douche of de badkamer ermee kan bedekken. Deze producten zijn ontworpen voor natte ruimtes.

Wilt u de badkamer nog veiliger maken? U kunt dan bijvoorbeeld ook gebruik maken van douchezitjes, douchekrukken of badzitjes. Met een douchezitje of douchekruk kunt u zitten tijdens het douchen waardoor u niet uitglijdt. Een badzitje biedt ondersteuning tijdens het baden.