Heupbeschermers

Wanneer je ouder wordt kunnen onze botten minder sterk worden of de kans op vallen groter. Een heupbeschermer of hipshield kan dan u veel ongemak besparen. Onopvallend en comfortabel te dragen en toch extra heupbescherming.

Hipshield Protector per paar

Hipshield dames onderbroek

Hipshield dames 1 pak

Hipshield dames 3 pak

Hipshield heren onderbroek

Hipshield heren 1 pak

Wanneer je ouder wordt kunnen onze botten minder sterk worden of de kans op vallen groter. Een heupbeschermer of hipshield kan dan u veel ongemak besparen. Onopvallend en comfortabel te dragen en toch extra heupbescherming. De heupbeschermer biedt een zeker gevoel en extra bescherming bij een val. Maar niet alleen voor ouderen, ook tijdens sporten kunnen heupbeschermers nuttig zijn.

Een heupbeschermer bestaat uit een comfortabel broekje met daar in een beschermingselement. Deze zorgt er voor dat de klap bij een val wordt gedempt, waardoor de kans op een beschadiging wordt verkleint. Hierbij valt te denken aan een botbreuk of kneuzing.

Een heupbeschermer kan comfortabel en onopvallend onder kleding worden gedragen. Hierdoor kunnen heupbeschermers niet alleen in huis gedragen worden, maar ook tijdens bijvoorbeeld het lopen over straat.