Kou- en Warmtetherapie

Bij het bewegen kunnen nog wel eens klachten ontstaan of ongelukjes gebeuren. In zulke gevallen kunt u gebruik maken van kou- en warmtetherapie om de klachten te verminderen. Warmte helpt bij vermoeide en pijnlijke spieren, terwijl kou zwellingen tegen gaat. U kunt bij ons terecht voor verschillende producten voor kou- en warmtetherapie.

Warmte voelt prettig aan als u last heeft van spierpijn. U kunt spierpijn krijgen na het bewegen of sporten. Vaak gaat dit vanzelf weer over na een paar dagen, maar het voelt niet prettig aan. De warmte helpt de spieren te ontspannen waardoor ze minder zeer gaan doen. Daarnaast voelen de spieren wat minder stijf aan. U heeft dan minder last van spierpijn.

Kou vermindert zwellingen en het werkt ontstekingsremmend. Als u een blessure heeft opgelopen kunt u daarom eerst een kou pack op de pijnlijke plek leggen. Dit zou de zwelling moeten laten afnemen en voorkomen dat het gaat ontsteken. Mocht u last van de blessure blijven houden, dan kunt u het beste een huisarts raadplegen.

Bij AG Wooncomfort kunt u terecht voor verschillende producten voor kou- en warmtetherapie. Ter ondersteuning van therapie of revalideren zijn er In onze webshop naast producten voor kou- en warmtetherapie ook middelen zoals fietstrainers en braces verkrijgbaar. Deze middelen helpen u om meer te bewegen of ze ondersteunen uw lichaam.

Hot-cold packs

Neo G Hot & Cold Pack

Neo G hot & cold Packs disc

SGL Rug-en nierwarmer met outlast

SGL Schouder en nek warmtekussen

SGL Schouder en nek warmtekussen XL

SGL Draadloos Warmtekussen