Handtrainers

Handtrainers

Handtrainer voor de training van handen en vingers of oefenen bij pijn in handen. Oefen met een handtrainer bij revalidatie, fysiotherapie of pijn in de handen. Handen trainen met handtrainers ook bij reumatische klachten, reuma of handletsel. Draagt bij aan het behoud van beweeglijkheid en kracht van vingers en handen. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor ander oefenmateriaal en fysiotherapie benodigdheden.

Rainbow Handtrainers

Rainbow Putty soft Geel

Rainbow Putty medium soft Rood

Rainbow Putty medium Groen

Rainbow Putty sterk Blauw

Handtrainer gelballen

Anti-Stress ballen

Handknijpers

De handtrainer is uitermate geschikt voor mensen met pijn of klachten in de handen of polsen. Ook wordt een hand trainer veel gebruikt door mensen die de spieren in de handen en polsen willen versterken. Door de handen te trainen met een handtrainer of handknijper wordt de flexibiliteit, kracht en coördinatie van de spieren in de vingers, handen, polsen én onderarmen getraind. Tevens verbetert hierdoor de knijpkracht in de handen.

Handtrainers worden ook wel eens handknijpers of knijphalters genoemd. U kunt ideaal de handen trainen met handknijpers doordat deze weerstand bieden bijvoorbeeld door middel van sterke veren. Handknijpers zijn multifunctioneel doordat er verschillende spiergroepen getraind kunnen worden. Een handtrainer is verkrijgbaar in veel verschillende vormen namelijk een stressbal, knijpbal, oefenpully of als handknijpers.

Hand trainer
Een hand trainer wordt ook zeer vaak door fysiotherapeuten gebruikt. Een handtrainer is uitermate geschikt voor diverse oefeningen tijdens revalidatie bij hand blessures of andere klachten. Handknijpers worden ook veel toegepast bij mensen met een RSI duim of een RSI arm. Voor een persoonlijk en deskundig advies kunt u contact opnemen met de klantenservice van MediPreventie voor een geschikte hand trainer.

Handen trainen
Elke handtrainer in ons assortiment is zorgvuldig uitgekozen door onze deskundigen. In samenwerking met fysiotherapeuten bekijken wij welke handknijpers voor u geschikt zijn. Wilt u een goede en functionele hand trainer voor handen trainen voor de beste prijs? Kijk dan naar de selectie van onze deskundigen voor een geschikte handtrainer voor hand training.