Matrasbeschermers

Waarom een matrasbeschermer?

U kiest voor een matrasbeschermer wanneer iemand incontinent is, last heeft van bedplassen, nachtzweten of incidenteel urineverlies. Onze matrasbeschermers zijn waterdicht en eenvoudig te gebruiken. Het matras wordt beschermd tegen vocht en vuil en verhoogt de levensduur van het matras. Er bestaan verschillende soorten matrasbeschermers.


Seni soft basic Onderlegger 60 x 90 cm 30 st

Seni soft basic onderlegger 60 x 90 cm 10 st

Seni Soft Onderlegger 90 x 170 cm 30 st met instopstrook

Protect-a-Bed matrasbeschermer

Protect a Bed kussensloop 50 x 75 cm

AllerZip Matrasbeschermer

Bed Incontinentie laken Frottee

Bedlaken Molton

Vida matrasbeschermer 70 x 90 cm

Vida matrasbeschermer 70 x 90 cm met instopstroken

Vida matrasbeschermer plus 90 x 90 cm met instopstroken

De Seni Soft bedonderlegger 90 x 170 cm met instopstrook is een waterdichte matrasbeschermer tegen incidenteel urineverlies. Ze hebben een maximaal opvangcapaciteit van 1150 ml. Deze onderlegger is niet wasbaar en daarom verpakt per 30 stuks. Deze hebben een zacht Non-woven oppervlakte, welke zeer prettig aanvoelt en speciaal is ontwikkeld voor een grote mate van comfort, en ondoorlatende folie onderlaag.

Matrasbeschermer tegen bedluis en huisstofmijt

De matrasbeschermers AllerZip zijn naast dat ze waterdicht zijn, toch ademend en ideaal tegen Bed Bugs (bedluis) en huisstofmijt. Bedluis en huisstofmijt kunnen namelijk allergieën, eczeem en astma veroorzaken. Deze matrasbeschermers zorgen voor een effectieve bescherming. Bestrijdingsmiddelen zijn vaak ineffectief en het matras moet dan vaak vervangen worden. Daarnaast bieden ze een uitstekende bescherming tegen incontinentie en bedplassen.