Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters, wilt u een bloeddrukmeter kopen en weet u niet zeker welke het meest geschikt is? Bij ons heeft u de keuze uit bloeddrukmeters voor de bovenarm en daarnaast voor de pols. Er zijn verschillende redenen waarom je thuis de bloeddruk wilt meten. Voor sommige mensen is dit nieuwsgierigheid of bezorgdheid. Voor anderen is het op advies van de arts. Wat de reden ook is, zorg dat je de meting goed uitvoert en gebruik een betrouwbare bloeddrukmeter.

 

Bovenarm bloeddrukmeter FB-100

Niet op voorraad

Bloeddrumeter bovenarm Beurer BM44

Actie

Bloeddrukmeter bovenarm Beurer BM40

Beurer Bloeddrukmeter touchscreen BM58

Bloeddrukmeter pols touchscreen Beurer BC58

Bloeddrukmeter pols Beurer BC44

U heeft keuze uit bloeddrukmeters voor de bovenarm en voor de pols. Elke bloeddrukmeter bestaat uit een display, een snoer en een manchet die u om uw bovenarm of pols dient te bevestigen. Op het display wordt de systole, de diastole en de hartslag weergeven. Dankzij de grote letters kunt u het display eenvoudig aflezen. Bij enkele modellen wordt aan de hand van kleuren aangegeven of uw bloeddruk in orde is.

De meer eenvoudige modellen hebben één knop en wanneer u deze indrukt begint direct de meting. Anderen modellen bieden meer opties, maar beide varianten zijn eenvoudig in gebruik dankzij de grote en duidelijke knoppen. Als u de veranderingen in uw bloeddruk in de gaten wil houden kunt u kiezen voor een model met een geheugen. De voorgaande metingen worden dan opgeslagen met de datum en het tijdstip. Deze resultaten kunt u later nog eens opnieuw bekijken.

Andere modellen kunnen het gemiddelde van uw resultaten berekenen. Willen u en uw partner allebei uw bloeddruk in de gaten houden? Dan kunt u het beste kiezen voor een model dat van twee personen de metingen op kan slaan. Een andere zeer handige optie is dat bepaalde bloeddrukmeters een waarschuwing geven als u misschien een hartritmestoornis heeft. U kunt dit dan meteen laten onderzoeken.

Wilt u een bloeddrukmeter kopen en weet u niet zeker welke het meest geschikt is? Als eerste kunt u de verschillende meters met elkaar vergelijken door de omschrijvingen te lezen. Zo kunt u bepalen welke functies wel en niet van belang zijn. Mocht u nog steeds twijfels hebben, dan kunt u contact opnemen met AG Wooncomfort, wij helpen u bij het vinden van de juiste meter voor u.