Telefonie

In ons ruime assortiment senioren telefoons vindt u telefoons die zeer geschikt zijn voor ouderen. Onze senioren telefoons zijn voorzien van alle gemakken van moderne telefoons. Het zijn simpele toestellen waarvan de bediening is aangepast aan ouderen, mensen met een beperking of mensen, die om welke reden dan ook, niet goed overweg kunnen met een normale telefoon. Ze bieden opties waar senioren behoefte aan hebben.

 

 

Waarom wordt gekozen voor seniorentelefoon?

Bij de naam seniorentelefoon denken veel mensen aan een vaste telefoon met grote - of eventueel - fototoetsen. En die telefoons hebben we inderdaad voor u, als u daar graag mee belt. Maar er zijn ook geavanceerdere modellen in ons assortiment die het label seniorentelefoon dragen. In de categorie huistelefoons hebben we bijvoorbeeld ook draadloze DECT-toestellen beschikbaar, die u kunt uitbreiden met meerdere handsets. Hiermee belt u digitaal door uw hele woning.

Maar ook innovatieve, mobiele seniorentelefoons waarmee u buitenshuis kunt bellen en bereikbaar bent hebben we in alle soorten en maten op voorraad. En bent u iemand die denkt: ik wil alle moderne mogelijkheden van een smartphone tot mijn beschikking hebben? Dan hebben een aantal slimme senioren smartphones waar u voor kunt gaan.

Seniorentelefoon, voorzien van SOS alarm

Een seniorentelefoon is vaak uitgerust met een SOS knop. Dankzij een SOS knop, ook wel personenalarmering genoemd, kunt u met één druk op de knop hulp inschakelen als dat onverhoopt nodig mocht zijn. Met een druk op de SOS-knop gaat er een tekst- of gesproken bericht uit naar vrienden, bekenden, familieleden of hulpverleners. Soms is dat SOS-bericht voorzien van uw exacte GPS-coördinaten, om uw vindbaarheid te vergroten. Een SOS-knop vindt u zelden of nooit op een ‘normale’ telefoon. Het is een functie die u alleen maar vindt op een telefoon voor senioren.

Telefoon voor senioren, het slimste steuntje in de rug

Al onze seniorentelefoons zijn een slim steuntje in de rug. Ze bieden opties waar senioren behoefte aan hebben. Zo zijn seniorentelefoons goed te gebruiken met een gehoortoestel. Want we vinden het belangrijk dat u fijn, storingsvrij en goed verstaanbaar kunt bellen met de mensen om u heen. Met onze duidelijke Nederlandstalige handleiding zijn al onze producten, dus ook de telefoons voor senioren, simpel en snel in gebruik te nemen. Omdat we kwalitatieve, degelijke oplossingen bieden worden al onze producten eerst uitgebreid getest op veiligheid en functionaliteit, voor een prijs die u positief zal verrassen. En dat allemaal omdat wij uw zelfstandigheid net zo belangrijk vinden als u.

Worden seniorentelefoons vergoed door uw zorgverzekering?

Het kan mogelijk zo zijn dat, door medische redenen, een seniorentelefoon mét SOS-knop gedeeltelijk vergoed kan worden door uw zorgverzekeraar. Dit kan omdat in Nederland een personenalarmering gedeeltelijk vergoed kan worden.