Over ons

AG Wooncomfort staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Eigenlijk een beetje afgezaagd, maar bijna elke website heeft wel een kopje “over ons”. En het is uiteraard geen verrassing dat hier vaak een positief verhaal staat over het betreffende bedrijf. Als u meer wilt weten over AG Wooncomfort, dan zouden we u het liefst adviseren om te vragen wat onze klanten van ons vinden, of persoonlijk kennis te komen maken in Gulpen.

Mocht u toch écht op zoek zijn naar een standaard "over ons" tekst, dan willen we u uiteraard niet teleurstellen: Als u onze missie en onze waarden leest, weet je direct waar het bij ons om draait en waar we voor gaan. We kijken bij AG Wooncomfort bij alles wat we doen of dit aansluit op onze missie.

De basis voor AG Wooncomfort is enige jaren geleden ontstaan. Het viel ons op hoe lastig het vaak was om de juiste hulpmiddelen voor familie, kennissen en verzorgende te vinden Dit heeft ons gemotiveerd om AG Wooncomfort te starten waar iedereen die met hulpmiddelen in aanraking komt volledig wordt geïnformeerd.

Onze missie bestaat uit twee belangrijke onderdelen:

  • Het aanbieden van hulpmiddelen die het leven aangenamer, gemakkelijker en veiliger maken. Onze hulpmiddelen moeten bijdragen aan de zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten
  • een platform bieden waar alles begrijpelijk wordt uitgelegd. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van de kennis van ergo- en fysiotherapeuten en adviseren wij u op basis van de ervaringen van onze klanten.

Bij AG Wooncomfort vindt u een zeer uiteenlopend assortiment, hulpmiddelen voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Hulpmiddelen als een rollator, grijper of wandbeugel kunnen een wereld van verschil betekenen. Maar ook ADL hulpmiddelen, telefonie, lichaamsverzorging en toegankelijkheid.

De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment voortdurend uitgebreid. De hulpmiddelen op onze website en in onze winkel zijn met zorg en in overleg met onze leveranciers en ergo- en fysiotherapeuten voor u geselecteerd. Uit het beschikbare aanbod hebben wij de beste kwaliteit voor u geselecteerd.

Inmiddels is AG Wooncomfort uitgegroeid tot één betrouwbare aanbieder van Hulpmiddelen. Niet alleen particulieren, maar ook veel ergo- en fysiotherapeuten zorgprofessionals en instellingen weten ons te vinden. Speciaal voor die groep bieden wij een zakelijk account aan.

Mocht u meer over ons willen weten, dan bel of bezoek ons gerust. Bij AG Wooncomfort staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel.